Лайм

Ван Дамм прилетів до Києва на зйомки першого фільму Netflix в Україні: що відомо

Новий комедійний бойовик знімуть в Києві та Парижі

Стрімінговий сервіс Netflix вперше знімає свій фільм в Україні. Зйомки вже почалися і продовжаться до осені. А головну роль у бойовику зіграє 59-річний Жан-Клод Ван Дамм.

Про це своїм підписникам у Facebook розповів новопризначений міністр культури Олександр Ткаченко. Минулими вихідними він особисто познайомився зі знімальною командою, а тепер уже зміг поділитися першими подробицями.

"Це комедійний бойовик про політичні інтриги на державному рівні, - написав Ткаченко. - Левова частка зйомок пройде в Києві. Також будуть знімати в Парижі. За сюжетом, події розгортатимуться у Франції. Серед головних акторів - Жан-Клод Ван Дамм та Албан Іванов".

Судячи з усього, фільм отримає назву The Last Mercenary ("Останній найманець"). За зйомки в Україні взялися міжнародна компанія Apple Tree та українська Star Media на чолі з її генпродюсером Владом Ряшиним. До того ж Ряшин виступить одним з продюсерів картини. До свого посту Ткаченко додав спільне фото з Ван Даммом.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї