Лайм

Зірки "Гри престолів" підтримали петицію за новий фінал - розв'язка серіалу їх розчарувала

"Ланністери" незадоволені 8 сезоном шоу

Навіть через рік після закінчення серіалу "Гра престолів" шанувальників не покидає розчарування його фінальним сезоном. Серед тих, хто залишився незадоволеним кінцівкою - актор Чарльз Денс, який зіграв Тайвіна Ланністера. Ідею ремейка 8-го сезону фентезі-саги він підтримав слідом за своїм екранним сином: Ніколай Костер-Вальдау в інтерв'ю Variety зізнався, що ледь не підписав вірусну петицію за новий фінал. Чарльз Денс про петицію раніше не чув, але сказав, що "якби вона була, він би її підтримав".

Чарльз Денс в ролі Тайвіна Ланністера

"Я продовжував дивитися серіал навіть після того, як мене вбили в туалеті, - пожартував актор в інтерв'ю Pop Culture, натякаючи на вбивство свого героя Тіріоном Ланністером в 5 сезоні. - Це фантастичне телешоу, мені дуже пощастило стати його частиною. Мені все подобалося, я хотів знати, що буде з цими людьми. Знаю, що фінал задовольнив багатьох. Він також розчарував багатьох, і, боюся, що перебуваю в їхньому таборі".

Денс вважає, що в останніх епізодах не вистачало драми, яка відповідала б всіій історії. "[Шоураннери "Гри престолів"] Девід Беніофф і Ден Вайс підняли планку в написанні сценаріїв для телебачення. Вони феноменалні. А коли все закінчилося засіданням ради, я просто подумав: "Ммм, неі". Я б сказав, що був дещо розчарований", - зізнався він.

Тим часом адресовану HBO петицію "Римейк 8-го сезону "Гри престолів" з компетентними сценаристами" на Change.org підтримали понад 1,8 млн осіб. Перезнімати кінцівку творці шоу не планують, але серіал-приквел під назвою "Будинок Дракона" з новим набором сценаристів і продюсерів вже знаходиться в розробці. Його випуск запланований на 2022 рік.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї