Лайм

Слоненя сховалося за тонким стовпом, щоб його не зловили на крадіжці - так, маскування провальне, але таке миле

Фото швидко розійшлося по соцмережах та розвеселило тисячі людей

У Таїланді дитинча слона пробралося вночі на фермерське поле, щоб поласувати цукровою тростиною. Але раптом туди навідалися люди, і малюк вирішив сховатися. Ось тільки слоненя злегка переоцінило свою стрункість.

Як пише Bored Panda, жителі провінції Чіангмай помітили, як тварина стоїть за стовпом. Вони зрозуміли, що маленький порушник від них ховається і вирішили непомітно зняти його на камеру. Опубліковане фото розійшлося по соцмережах та розвеселило тисячі людей. Підпис на тайській свідчила: "Зберігаємо спокій. А то побачать офіцери. Продовжуємо їсти цукрову тростину".

Фото: facebook.com

Чарівний знімок отримав масу репостів та коментарів. Одні користувачі регочуть з невдалого, але такого милого маскування злодюжки, а інші жартують, що не бачать на фото ніякого слона.

"Це пекельно мило", "Тепер я хочу обійняти слоненя", "Не бачу його, він хороший. Занадто хороший", "Яке ще слоненя?!", - пишуть коментатори.

  • Дивіться також на theLime, як щеня померанського шпіца пролізло в неймовірно вузьку щілину між тумбою та стіною, і змусило добряче посміятися не тільки господарів, але й користувачів мережі.
  • На вулиці китайського містечка Сян'ян люди помітили забавну сцену: миша притулилася до кота, а пухнастий був зовсім і не проти. Парочка нагадала жителям героїв з мультсеріалу "Том і Джеррі", які не можуть жити один без одного, скільки б вони не билися.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео