Лайм

Жителі австрійського села Fucking так втомилися від жартів та крадіжок таблички, що вирішили змінити стару назву

До слова, в 40 хвилинах їзди від Фукінга в Німеччині є ще село з назвою Петтинг.

Австрійське село Fucking (Фукінг) офіційно перейменують на Fugging (Фуггінг). Як ви вже могли здогадатися, місцеві жителі просто не можуть більше терпіти жарти і без кінця заявляти про крадіжку знака на в'їзді до населеного пункту.

Як пише The Guardian з посиланням на місцевих істориків, стара назва походить ще з XI століття. Саме ж село знаходиться в 350 км від Відня, сьогодні в ньому живуть близько 100 осіб.

Фото: theguardian.com

За словами жителів Фукінга, з кожним роком англомовних туристів, які зупиняються біля знака, щоб зробити фото, стає все більше. У соцмережах люди придумують різні їдкі коментарі до фотографій, а деякі не соромляться і взагалі прихопити табличку з собою на пам'ять. Не рятує навіть його посилена конструкція.

Примітно, що згадки свого села люди знаходять не тільки в соцмережах - в одній зі своїх книг про нього розповів австрійський письменник Курт Палм. Пізніше книга стала основою для фільму з назвою Bad Fucking.

До слова, в 40 хвилинах їзди від Фукінга в Німеччині є ще село з назвою Петтинг.

  • Раніше Google проаналізував пошукові запити українців за 9 місяців цього року і склав рейтинг найпопулярніших туристичних місць в Україні. Карантин не вічний, беремо на замітку!

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео