Лайм

Господар навчив свого пса приносити пиво з холодильника - знадобилося три місяці тренувань

І навіть закривати за собою дверцята

Цей розумний пес помісі хаскі та німецької вівчарки довів, що собаки дійсно кращі друзі людини - він навчився приносити пиво по команді свого господаря, і навіть закривати за собою дверцята холодильника.

Менеджер з Канади Майк Антоніетті навчив свого 8-річного улюбленця на прізвисько Уорвік сидіти, лягати і навіть прикидатися мертвим. Але одного разу господареві прийшла в голову ідея навчити собаку приносити йому пиво. Після декількох проб і помилок йому це вдалося, пише Daily Mail.

Фото: Kennedi News / HerFocus Media

Тренування Уровіка зайняли три місяці. 31-річний чоловік дресирував пса поетапно: спершу по команді відправляв його на кухню, а після навчив відкривати та закривати холодильник за допомогою прив'язаної до ручки ганчірки. Потім Майк показав улюбленцеві що таке пиво і як його нести, щоб не прокусити банку.

"Він дуже ніжний та обережний - він не упускає та не проколює банку - він знає, що це не іграшка", - говорить Майк.

Господар каже псові команду і той біжить на кухню за пивом. Іноді Уорвік розуміє господаря навіть без слів - варто чоловікові показати улюбленцю порожню банку, як той одразу вирушає на кухню. Песик приносить напій, а потім біжить назад, щоб закрити холодильник. Не вірите? Тоді дивіться!

  • Читайте також на theLime, як веселий кудлатий пес з болівійського міста Потосі перервав футбольний матч, витягнувши на поле черевик - ніхто не в образі, адже він такий милий.
  • Сім'я влаштувала різдвяну фотосесію, але не покликала в кадр собаку. Та не пробачила і зіпсувала кожен знімок.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео