Лайм

У США собака "викрала" джип і протаранила магазин

У ДТП ніхто не постраждав, але вівчарка Каллі стала зіркою соцмереж

Поліція містечка Стерджен-Бей в штаті Вісконсін отримала незвичайний виклик: власниця місцевого арт-простору заявила, що її заклад протаранила собака на позашляховику.

Те, що звучало як анекдот, виявилося чистою правдою, пише NBC12. Переляканий власник машини розповів поліцейським, що припаркував свій джип на заправці і зайшов у пекарню за круасаном. Незабаром він побачив автомобіль біля будівлі через дорогу і кинувся на місце аварії. Чоловік вважає, що його 5-річна австралійська вівчарка Каллі, яка перебувала в салоні, штовхнула важіль перемикання передач.

Фото: facebook.com/thepearlofdoorcounty/

Згідно протоколу поліції, позашляховик був припаркований на стоянці заправки, потім повернув направо, перетнув вулицю і врізався в будівлю. На щастя, під час невдалого "викрадення" ніхто не постраждав, і власниця галереї Меган Лундал не тримає на Каллі зла.

Фото: pixbay.com

"У мене є собака Кармен, і я сказала їй, що, якщо вона хоче запросити своїх друзів, нехай наступного разу попросить їх увійти через парадні двері", - пожартувала жінка.

Власник Каллі теж радий, що інцидент обійшовся без жертв і серйозних збитків. Він говорить, що тепер дію водійських прав Каллі надовго призупинено.

  • Шимпанзе з різних зоопарків кожен день спілкуються по відеозв'язку, і вони зовсім як люди. Відеоконференції мавп швидко перетворилися на реаліті-шоу і веселять користувачів соцмереж.
  • Ветеринар зустрівся зі слоном, якому 12 років тому врятував життя - той упізнав його і простягнув хобот. Дикі тварини теж можуть бути вдячними!

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео