Лайм

Ведмідь пробрався до приватного будинку та влаштував собі відпочинок у тепленькому джакузі: відео

Схоже, так і виглядає справжній релакс

Житель США Тодд Требон вирішив відпочити на природі у приватному котеджі. До відпочинку американця несподівано вирішив приєднатися дикий ведмідь. На щастя, в той момент чоловік перебував за скляними дверима, тому зіткнення обличчям до морди він зміг уникнути.

Проте все, що відбувається він зняв на телефон. На кадрах ролика видно, як клишоногий бродить по перилах тераси, потім його увагу привертає гідромасажна ванна. Недовго думаючи ведмедик акуратно піднімається сходами, плюхається у джакузі, й насолоджується теплою водою й ранковим сонечком.

Як розповів автор відео у своєму Instagram, коли ведмідь з'явився біля будинку, він пив каву на терасі. Побачивши тварину, він швидко зайшов у будинок і почав знімати його на відео.

  • Домашній кролик по кличці Сер грав у дворі з собакою і, мабуть, захотів показати своєму хвостатому приятелю майстер-клас зі стрибків у воду. Гризун розбігся і стрибнув у басейн "бомбочкою". Це відео швидко розлетілася по мережі, і вже встигло стати вірусним.
  • Читайте також на theLime, як американець Меттью Бет задрімав на шезлонгу перед басейном, а прокинувся від того, що хтось торкається його ноги. Розплющивши очі, чоловік побачив перед собою несподіваного гостя - бурого ведмедя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також