Лайм

У Таїланді гігантська ящірка увірвалася в супермаркет і влаштувала дебош: відео

Смугастий варан знайшов собі місце на стелажах із солодощами

Величезний варан налякав покупців супермаркету в Таїланді, влаштувавши справжній дебош. Відео, на якому рептилія дереться вгору по стелажах, стало вірусним і бурхливо обговорюється в мережі.

Невідомо, чому ящірка увійшла магазин, але деякі стверджують, що вона намагалася сховатися від спеки. На відео чутно, як відвідувачі кричать і сміються, спостерігаючи за її спробами залізти на верхню полицю.

"Годзілла зголоднів після битви з Конгом і Мехагодзіллою, дайте йому перекусити", - жартують в коментарях під відео. - "Малюк Годзілла розлютився, що вони знову переставили згущене молоко".

Незважаючи на величезні розміри, смугасті варани не є небезпечними для дорослих людей. Ці рептилії воліють ласувати комахами, рибою, яйцями і дрібними ссавцями, а на тварин свого розміру нападають рідко. Якщо варана загнати в кут, він може вдарити агресора потужним хвостом, але в цілому ящірки не агресивні, і замість гарної бійки часто обирають втечу.

  • Незграбний альбатрос ніяково сів на землю і зруйнував міф про граціозних птахів. Пернатий осоромився перед камерою на весь світ.
  • Фотограф показав дружбу жаби і черепахи, і вони схожі на ожилий мультфільм. Уважний індонезієць помічає найкумедніші моменти з життя тварин.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео