Лайм

Жінка злякалася хижака на дереві та викликала рятувальників - виявилося, що це звичайний круасан

Незрозуміла істота кілька днів лякала жителів багатоквартирного будинку

Жителі одного з районів Кракова (Польща) втратили сон через страхітливу істоту, яка висіла на дереві біля будинку. Люди перестали відкривати вікна, боячись, що хижак проникне до них в оселю, поки сусідка не викликала службу порятунку тварин.

Коли рятувальники отримали повідомлення від стривоженої жінки, вони не знали чого очікувати. Вона просила інспекторів швидше приїхати і зняти з куща бузку хижу ігуану. Співробітникам здалося це дивним, оскільки навряд чи рептилія вижила б на вулиці цієї прохолодною весною. Проте, вони вирушили за вказаною адресою.

Фото: facebook.com/Krakowskie.Towarzystwo.Opieki.nad.Zwierzetami

Коли співробітники організації прибули на місце, то виявили звичайний французький круасан, який застряг у гілках. Ймовірно, хтось із жителів просто вирішив підгодувати пташок, а сусіди прийняли його за хижого звіра.

Як написали рятівники на своїй facebook-сторінці, це не запізнілий першоквітневий жарт, а реальна історія. Вони відзначили, що люди повинні продовжувати проявляти обережність та повідомляти про будь-які побоювання.

"Завжди варто повідомляти, якщо вас щось турбує. Краще перевірити та приємно розчаруватися, іноді (на жаль, дуже рідко) посміятися, ніж нічого не зробити - інакше це може привести до трагедії", - відзначили в організації.

  • Раніше ми писали, як гігантська ящірка налякала покупців супермаркету у Таїланді, влаштувавши справжній дебош. Відео, на якому рептилія дереться вгору по стелажах, стало вірусним та бурхливо обговорюється в мережі.
  • Читайте також на theLime, як індик вдерся до кабінету стоматолога та розгромив його - йому не сподобалося власне відображення у вікні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео