Лайм

Любите картинки-загадки? І ви вже профі? Пошукайте пінгвіна у зграї туканів за 30 секунд

Ця яскрава головоломка обіцяє перевірити вас на спостережливість

У мережі набирає популярність нова головоломка угорського художника Гергелі Дудаса, відомого у соцмережах як Dudolf. Автор пропонує користувачам розшукати на зображенні пінгвіна серед зграї туканів.

Спочатку завдання може здатися простим, але це далеко не так, оскільки ілюстратор вирішив намалювати всіх птахів так, щоб вони виглядали практично однаково, тому складність загадки зростає. Ну оскільки ви вже профі, то труднощів із пошуком у вас не буде. Ну що, готові? Тоді 30 секунд почалися прямо зараз.

Фото: thedudolf.blogspot.com

Ну що, виявили пінгвіна? Впевнені, що так. Але ось вам про всяк випадок рішення головоломки:

Фото: thedudolf.blogspot.com

Гергелі Дудас прославився в мережі завдяки своїм картинкам-загадкам. Кожна його ілюстрація, яку він публікує у себе в Instagram миттєво розходиться по соціальним мережам та стає вірусною.

  • Раніше у соціальних мережах стала популярною нова картинка-загадка - у середньому люди знаходять 10 відмінностей за хвилину. Думаєте, вам під силу? Спробуйте, у вас всього 60 секунд!
  • Як щодо ще однієї загадки на уважність? Пошукайте кішку серед 139 голубів. В середньому на пошуки кошеня користувачам потрібно всього 18 секунд.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео