Лайм

Поліція увірвалася в будинок жінки, чий син не міг розлучитися з декорацією до Хелловіну: фото

Сусіди запідозрили маму двох дітей у вбивстві

Загін з 10 поліцейських оточив будинок 28-річної англійки, не на жарт її налякавши. Жінку запідозрили у вбивстві через декорацію до Хелловіну, з якою не міг розлучитися її 5-річний син, пише NY Post.

Кара Луїза поїхала забрати хлопчика зі школи, а коли повернулася, виявила у себе у дворі поліцейські машини. Напередодні вона віднесла до сміттєвих баків манекен у чорному пластиковому мішку, і сусіди вирішили, що це труп.

Фото: Triangle News

Штучного мерця Луїза зберігала в саду з листопада 2020 року на прохання сина: дитина не хотіла розлучатися з декораціями. Коли вона нарешті вирішила прибрати в саду, сусіди звернулися до екстрених служб.

"Мені сказали, що копи були в моєму будинку, тому що три людини подзвонили і повідомили про труп", - розповіла вона журналістам.

На щастя, Луїза змогла пояснити поліцейським, що насправді нікого не вбивала. Весь цей час її 5-річний син стояв поруч і говорив, як сильно він любить Хеллоуїн, і як не хоче позбавлятися "тіла".

Фото: Triangle News

Жінку здивувало, що поліцейські прийняли реквізит з такими короткими ногами за людину, але офіцер цілком серйозно відповів, що вона могла його порізати.

Мати двох малюків розповіла, що її попросили утилізувати моторошну фігуру, але вона вирішила покласти її в сарай до наступного Хелловіна.

  • Молода мама знайшла в роті сина "дірку" і примчала до лікарні - проблему вирішили за 30 секунд. В паніці жінка вирішила, що у її дитини раптово з'явилася "вовча паща".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео