Лайм

Білка пробралася в будинок та потягла величезний стейк, і це самий ненажерливий гризун: відео

Коли горіхи набридли

Користувач сайту Reddit з ніком ambreezy поділився кумедним роликом, над яким регоче весь інтернет. Покажіть це відео своїм знайомим і вони теж плакатимуть від сміху.

На кадрах голодна білка пробралася в будинок і потягла смажений стейк. Шматок м'яса був настільки величезним, що пухнаста не змогла його далеко понести. Вона спустилася з балкона на сусідній дах, обхопила громадину крихітними лапками і почала жувати. Реддітору пощастило зняти цей смішний момент на камеру, і тепер ролик збирає тисячі переглядів та жартів.

Користувачі сміються над ненажерливої білкою та діляться своїми історіями. Один з коментаторів написав, що недавно став свідком схожої картини, тільки гризун поїдав не м'ясо, а великий солодкий пончик з глазур'ю. Інші пишуть, що бачили білок зі шматком піци в зубах і цілим пакетом рогаликів з повидлом.

  • Фотограф показав, як смішно сплять білки, і люди назвали його щасливчиком - не кожному щастить побачити таке вживу. Чоловікові вдалося сфотографувати, як у нього за вікном дрімає біляча сім'я.
  • Дивіться також на theLime, як самець панди показав, чому його виду загрожує зникнення - замість подруги він надав перевагу смачненькому бамбуку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео