Лайм

Пара захотіла милу фотосесію з кіньми, але вийшла комедія. Адже один в зних вирішив, що головний в кадрі - він

Своєю широкою посмішкою кінь затьмарив головних героїв зйомки

Подружня пара з США вирішила влаштувати вагітну фотосесію на честь майбутнього народження нового члена сім'ї. Щоб зйомка вийшла більш милою, подружжя покликали своїх коней. Ось тільки не всі тварини поводилися пристойно, у одного коня були свої плани.

Як пише The Dodo, Аманда Екштейн та Філ Вернер вирішили сфотографуватися разом з чотириногими друзями, оскільки вважають їх членами своєї сім'ї. І поки одні улюбленці спокійно стояли на задньому плані, красень зі світлим волоссям на прізвисько Бакшот підійшов до пари та став поруч. "Посміхнись хоча б", - жартома сказала фотограф. І той так і зробив.

Фото: facebook.com/Photography-By-Kriste

Пара не очікувала від коня такої витівки і стала реготати. Але чим більше вони сміялися, тим ширше ставала посмішка у Бакшота. Звичайно, фотоссессия вийшла не зовсім такою, як планували майбутні батьки, зате ці кадри завжди викликатимуть посмішку.

Фото: facebook.com/Photography-By-Kriste

"Ця фотосесія ... Я так сміялася. Хто ж знав, що коли я скажу цього коню посміхнутися, він так і зробить! Краща вагітна фотосесія", - підписала веселі знімки фотограф Крістен Заффіро.

Фото: facebook.com/Photography-By-Kriste

Фото: facebook.com/Photography-By-Kriste

  • Читайте також на theLime, як сім'я влаштувала різдвяну фотосесію, але не покликала в кадр собаку. Та не пробачила й зіпсувала кожен знімок.
  • Раніше ми писали про чарівну собачку породи сіба-іну, яка перетворює серйозну фотосесію у веселу пригоду. Де треба строго позувати, вона неодмінно позіхне, а де потрібно дивитися в кадр - покаже свою м'яку спинку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео