Лайм

Малюк залишився сам у Tesla і витратив тисячі доларів через бортовий комп'ютер

Дитина оновила пакет можливостей для автопілота

Діти нерідко роблять випадкові покупки, коли граються з телефонами і планшетами своїх батьків. Проте 10-місячний син користувачки TikTok @Stayfitstaylit перевершив багатьох. Поки мама ненадовго залишила його на передньому сидінні своєї Tesla, малюк дотягнувся до бортового комп'ютера і витратив 10837 доларів.

Ляскаючи по сенсорному екрану, хлопчик зумів придбати повний пакет можливостей для автопілота. Коли жінка сіла в салон, вона виявила квитанцію про успішну оплату, і тепер її машина зможе самостійно переміщатися, розпізнавати світлофори, автоматично змінювати смугу руху і паркуватися.

Фото: @ Stayfitstaylit / TikTok

На щастя, жінка не надто сумує через великі витрати. Виявилося, що вона давно розглядала можливість оновлення автопілота, а її маленький хлопчик просто взяв справу до своїх рук і закрив питання.

Мама вже показала результати придбання, коли її біла Tesla виїхала з гаража і відкрила двері, щоб впустити пасажирів. Кумедне відео подивилися більше 2 мільйонів разів.





  • Хлопець похвалився автопілотом Tesla і потрапив до в'язниці - після звільнення він повторив трюк знову. Зухвалий водій заявив, що не збирається зупинятися і слідувати правилам.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео