Лайм

Вікторія Булітко показала, як людям з маленьким зростом дістати до душа - записуйте, якщо теж нижче 160 см

Лайфхак від акторки

Вікторія Булітко поділилася забавним лайфхаком, як людям з невисоким зростом дістати до душа. Мініатюрна гумористка часто їздить на гастролі та живе в готелях, де стикається з невеликими труднощами. У готельних номерах душові кабіни найчастіше розраховані на "стандартних" постояльців.

Акторка комедійної студії "Дизель Шоу" опублікувала в Instagram ролик, на якому показує, як вона в готелях "порушує звичний душовий уклад", за допомогою стільця.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Вікторія Булітко (@bulitka)

"У мене зріст 154. Народилася я 54 см. Тобто, моє життя довжиною в метр, - жартує Булітко. - Але, мова не про це, а про те, як я частенько потрапляю в готелі .... порушую там звичний душовий уклад".

"Хто ще тут Хоббіт? Відгукніться", - звернулася дівчина до дописувачів. І таких виявилося чимало.

"О, так! 156 см", "Я теж так само стільчики підставляю", "І я 150 см зросту. Досі незнайомі думають, що я неповнолітня", "Я хоббіт, 156 см. Готелі, поїзди і супермаркети .. . Хоч драбину з собою носи", - пишуть фоловери зірки.

  • Раніше акторки "Дизель Шоу" показали свої образи з випускного. Як виглядали Яна Глущенко, Маруся Грицук, Юлія Мотрук та Вікторія Булітко на останніх святах дитинства.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео