Лайм

Кіт Степан - нова зірка TikTok. Він сумно дивиться на келих під музику, як і ви на невеселих вечірках

Пухнастик з людським ім'ям живе в Україні

У соціальній мережі TikTok з'явився новий герой - кіт з людським ім'ям Степан. На всіх роликах він сидить за столом з келихом алкоголю під хіти минулого. Здавалося б, що тут такого, але вираз його мордочки такий життєвий, що люди стали впізнавати себе на сумних вечірках.

Тіктокерша з ніком annaolala регулярно викладає відео зі своїм улюбленцем, і вони одразу набирають мільйони переглядів й тисячі коментарів. Користувачі пишуть, що розуміють Степана і згадують свої невеселі свята - нудні компанії, дні народження на самоті та сімейні посиденьки.





Виявляється, цей сумний пухнастик живе в Україні, йому вже 13 років. Господиня улюбленця розповіла TJ, що підібрала його на вулиці, коли він був ще зовсім крихіткою.

За словами дівчини, Стьопа, незважаючи на свій вік, дуже активний, але в нього є одна особливість - вона завжди засинає за столом. Так і прийшла ідея цих кумедних роликів.





"Степан любить сидіти на цьому стільці і часто там засинає. Якщо це зняти, то виходить забавно, тільки келихи міняй", - сказала господиня зірки TikTok.





Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео