Лайм

Пес так любить всі свої фрісбі, що ходить на прогулянку тільки з повним ротом тарілок: відео

Відео з собакою стало вірусним у соціальних мережах

Більшість собак люблять грати з фрісбі, але герой наступного відео просто одержимий літаючими дисками. У лабрадора на прізвисько Вінстон більше десятка різнокольорових тарілок, і він з усіма ходить на прогулянку.

У twitter-акаунті WeRateDogs, в якому публікуються забавні ролики з собаками, з'явилося відео і з Вінстоном. На кадрах видно, як песик після прогулянки збирає всі свої тарілки. Він бігає по полю і бере в зуби кожну фрісбі, і не здається, якщо відразу не виходить. І якщо ви думаєте, що він не зможе помістити всі диски в пащу, тоді дивіться все самі.


Ролик з Уїнстоном переглянули більше мільйона осіб, і більше 80 тисяч користувачів залишили коментарі. Людей переповнюють емоції від захопленості собаки фрісбі.

"Будь ласка, видаліть це, перш ніж моя мама вирішить обміняти мене на Вінстона", - жартують у коментарях. Інші пишуть, що покажуть це відео своїм дітям, як приклад того, як треба збирати свої іграшки і не здаватися, якщо щось відразу не виходить.

  • У соціальній мережі TikTok з'явився новий герой - кіт з людським ім'ям Степан. На всіх роликах він сидить за столом з келихом алкоголю під хіти минулого. Здавалося б, що тут такого, але вираз його мордочки такий життєвий, що люди стали впізнавати себе на сумних вечірках.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео