Лайм

Погоня погонею, а обід за розкладом: жінка викрала пікап і втекла від копів - її затримали у McDonald's

Все як у серіалі про поліцейських. Ну майже...

Мешканка американського штату Массачусетс викрала пікап, влаштувала ДТП, але все ж втікла від поліцейських. Щоправда, втекти їй вдалося не далі найближчого McDonald's.

Як пише ABC News, гонитва сталася вранці 6 липня. До місцевого відділення поліції подзвонив чоловік і повідомив про крадіжку його пікапа. У машині був вбудований GPS, тож копам швидко вдалося відстежити її. Викрадачкою виявилася 38-річна Джоанна Гарделл.

Фото: Pixabay

Поліцейські спробували зупинити автомобіль, але жінці вдалося втекти. Через деякий час на своєму шляху Гарделл в'їхала у фургон і знову побачила на хвості копів. Швидко зреагувавши, викрадачка знову втікла від погоні, пошкодивши один з поліцейських автомобілів.

Все як у серіалі про поліцейські гонитви, от тільки його головна героїня зголодніла і не встояла перед можливістю перекусити, коли побачила дорогою вивіску McDonald's. Жінка поспішила на МакДрайв, і чекати копів довго не довелося. Правоохоронці заблокували її авто з обох сторін. Гарделл зробила ще одну спробу втекти і протаранила одну із службових машин. Цього разу втекти їй не вдалося.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео