Лайм

Злодії викрали нову Tesla, але дівчина почала керувати нею з iPhone - такої халепи вони точно не чекали

Як тобі таке, автовикрадачу?!

Мешканка австралійського міста Канберра, радіоведуча Аннабель Бретт, прокинулася о 6:20 ранку від тривожного сигналу її смартфона - з-під будинку викрадали її Tesla Model 3 вартістю $70 тисяч. Але викрасти сучасну машину вже значно складніше, адже у власників є маса корисних фішок, про які варто пам'ятати зловмисникам.

Так, горе-викрадачі почали викрадати новеньку Tesla, але не дуже й потурбувалися про прив'язку автомобіля до iPhone. Як розповіла дівчина виданню Daily Mail, прокинувшись, вона виявила, що телефон її чоловіка, який теж використовувався в якості ключа від машини, від'єднаний злодіями. Але, як видно, напарники поґавили той нюанс, що автомобіль прив'язаний до ще одного смартфону.

Аннабель та її Tesla Model 3 Фото: Twitter / @annabellebrett

Бретт не розгубилася, одразу ж подзвонила в поліцію, але не стала чекати допомоги копів, а вирушила за злодіями на машині приятеля. Вже за 20 хвилин, відстежуючи свою машину на смартфоні, дівчина наздогнала викрадачів і тут почалося найцікавіше.

"Я можу через додаток на телефоні сповільнювати швидкість машини, опускати скло, вмикати звуковий сигнал. Загалом, я знущалася над ними всю дорогу", - посміялася вона.

В результаті викрадачі не знайшли варіанту краще, ніж просто залити машину на дорозі. Парочка спробувала втекти на своєму автомобілі, але до цього часу поліція вже вистежила його. До того ж, залишаючи поспіхом Tesla, викрадачі забули в салоні ящик з інструментами і водійське посвідчення.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм