Лайм

Кінь Фантом став зіркою TikTok завдяки величезному зросту - у нього є всі шанси встановити рекорд

Гігант вимахав до 198,5 см

Кінь Фантом породи шайр прославився у соцмережах завдяки короткому відео, на якому демонструє свій величезний розмір. Зріст тварини становить майже 2 метри, і він лише на 2,5 см нижчий від Великого Джейка - найвищого коня в світі, який утримував світовий рекорд 11 років до своєї смерті у червні 2021 року.



Коні породи шайр - одні з найвищих у світі, але навіть найбільші з них рідко досягають 180 см. Саме тому Фантом - виняткова тварина. Він на кілька сантиметрів вищий від свого одноплемінника Голіафа (193 см), який також входив до Книги рекордів Гіннеса.

Фото: Gentle Giants Draft Horse Rescue center

"Кожен раз, коли ми кудись ідемо, натовп людей намагається сфотографуватися з Фантомом. Багато хто просто не може повірити, що є коні такого розміру, як він", - сказала Лорен Нейшн, керуюча компанією Gentle Giants, яка рятує запряжних і ваговозних коней від забою і жорстокого поводження.

Після смерті Великого Джейка у віці 20 років у Фантома є всі шанси увійти в історію як найвищий кінь у світі. Його дресирувальниця Кортні Гарнер сказала, що це найбільший кінь, на якому вона коли-небудь їздила.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Gentle Giants Draft Rescue (@gentlegiantsdraftrescue)

  • На фермі в Бангладеш живе карликова корівка Рані, і тисячі туристів приїжджають подивитися на неї. Зріст крихітки становить всього 51 см.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео