Лайм

На фермі у Бангладеш живе карликова корівка Рані - тисячі туристів приїжджають подивитися на неї: відео

Її зріст становить 51 см

На фермі в Чаріграмі, недалеко від міста Даккі (Бангладеш), живе карликова корова по кличці Рані. Незважаючи на пандемію Covid-19, люди масово їдуть до садиби, щоб подивитися на місцеву знаменитість.

Як пише BBC, мініатюрна корова породи бхутті або бутанца потрапила на ферму минулого року. У свої майже два роки вона важить всього 28 кг, а її зріст становить 51 см.

Керуючий ферми Хасан Ховладар подав заявку до Книги рекордів Гіннесса, щоб отримати титул найменшої корови в світі. Наразі це звання належить карликовій корові Манікьяму з Індії. Її зріст - 61,1 см. Комісія має відвідати ферму цього року.

Щоб зробити фото з мініатюрною корівкою до садиби приїжджають тисячі туристів. Однак власники ферми не дуже раді такій увазі. "Чесно кажучи, ми втомилися. За останні три дні до нас прийшли більше 15 тисяч осіб, і всі хочуть сфотографуватися, це дуже втомлює, - говорить Хасан.

Рані тримають окремо від основного стада, тому що вона боїться своїх великих родичів. Вона любить гуляти на вулиці і радіє, коли співробітники ферми беруть її на руки.

Через короткі лапки, у корівки проблеми з ходьбою, вона повільно переставляє ніжки, перевалюючись з боку в бік. Харчується Рані висівками, соломою та свіжою травичкою.

Фото: Getty Images

  • У США у віці 20 років помер кінь по імені Великий Джейк. У 2010 році Книга рекордів Гіннесса назвала його найвищим конем у світі, і з тих пір ніхто не зміг побити його рекорд.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення-2024" - головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України