Лайм

Хлопця втомило, що сусіди топчуть газон і він знайшов спосіб прогнати їх - у цьому допоміг штучний інтелект

Кращим помічником у цій ситуації блогер порахував страх

YouTube-блогер з Канади c ніком Ryder Calm Down дуже дорожив своїм зеленим газоном біля будинку. Але ось одного разу влада міста для чогось прибрали тротуар, і люди стали ходити просто по траві, раз у раз ґрасуючи траву. На що стоїть поруч стовпі хлопець закріпив записку з проханням не топтати газон, але це не спрацювало. Тоді він звернувся до штучного інтелекту.

Кращим помічником в цій ситуації блогер порахував страх. "Ні вчителі краще", - пояснив він. А відлякувати неуважних сусідів хлопець вирішив водою з пирскавки для поливу газону - вона включається автоматично, як тільки поруч з нею відбувається який-небудь рух.

За словами хлопця, система досить проста: камера передає сигнал на комп'ютер, який за допомогою машинного навчання розпізнає об'єкти на відео: людей, собак і так далі. Як тільки в поле її зору з'являється порушник - отримуй! Прохолодний душ тут як тут.

Фото: YouTube / Ryder Calm Down

Роботу водної пастки блогер спершу перевірив на собі, приятелів, і лише після цього - на улюблених сусідів і перехожих. І, здається, вона дійсно працює. "Можете вважати це моїм резюме на позицію суперлиходія", - посміявся він.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео