Лайм

Змієлов запропонував підписникам знайти на фото пітона, але ця загадка не з легких

Змія виявилася майстром маскування

Компанія Sunshine Coast Snake Catchers, яка спеціалізується на лові змій в Австралії, запропонувала підписникам своєї групи у Facebook захоплюючий квест. Суть його проста: на опублікованому знімку потрібно відшукати пітона. Однак завдання виявилося не з простих, і люди вже стали сумніватися в існуванні на фото хижака.

Змієлови часто знімають процес затримання і діляться фотографіями на своїй сторінці в соцмережі. Однак новий кадр привів користувачів в замішання. Пітон так замаскувався серед повалених дерев та кущів, що знайти його майже неможливо.

Фото: facebook.com/SunshineCoastSnakeCatchers

Люди спробували самостійно відшукати змію і стали висувати свої припущення в коментарях. Однак всі здогадки були неправильні. Тоді автори виклали ще одну фотографію, розкривши її місцезнаходження. І, варто зазначити, що пітон виявився майстром маскування.

Фото: facebook.com/SunshineCoastSnakeCatchers

Співробітники центру розкрили виданню The Sun вид змії - прибережний килимовий пітон, один з найбільших представників рептилій в Австралії. Вони виростають до 4 метрів в довжину. Хоча особини цього виду неотруйні, але укус їх зубів дуже болючий.

  • Читайте також на theLime, як житель австрійського міста Грац постраждав від укусу величезного пітона, який несподівано вискочив з унітазу. Цей ранковий похід до туалету чоловік запам'ятає надовго.
  • Китаєць купив "безпечну" кобру і дозволив їй спати в ліжку - до ранку він ледь не втратив ногу. Після інциденту чоловік твердо вирішив - ніяких більше домашніх змій.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео