Лайм

Поліцейський у США виявився двійником Двейна "Скелі" Джонсона - вони практично не відрізняються

Лейтенанта Еріка Філдса часто приймають за реслера-кінозірку

Дуейну Джонсону випадало грати крутих поліцейських, а у справжнього копа з Алабами Еріка Філдса чудово виходить роль самого Джонсона. Лейтенант Філдс - лисий, високий і м'язистий чоловік з білосніжною посмішкою, якого дуже важко відрізнити від "Скелі".

Офіс шерифа округу Морган розмістив фото Філдса разом із фанатом, який спеціально зв'язався з поліцією заради зустрічі з місцевою знаменитістю.

Фото: https://www.facebook.com/MorganSheriffOffice

37-річний Філдс пропрацював у поліції 17 років, в тому числі в тюрмі, в слідчому відділі і в спеціальному корпусі, який займається розслідуваннями злочинів на сексуальному грунті і зазіхань на дітей. Він пройшов шлях від капрала до лейтенанта, а зараз займається тактичною підготовкою і служить інструктором з вогнепальної зброї.

Фото: https://www.facebook.com/MorganSheriffOffice

Видання Advance Local повідомляє, що Філдс вже кілька років вислуховує жарти про свою зовнішність і зовсім не проти таких порівнянь.

"Мене називали "дитям любові Скелі і Віна Дизеля". Я згоден з цим. Це смішно і приємно. Думаю, могли бути порівняння і гірше", - жартує він.

Фото: https://www.instagram.com/therock/

Поліцейський зізнався, що схожість зі "Скелею" йде йому на користь і допомагає краще спілкуватися з людьми в окрузі Морган, покращуючи імідж місцевої поліції. "Нам дуже подобається брати участь у житті громади та бути сусідами, а не тільки силою і примусом", - сказав він.

Так чи інакше, лейтенант Філдс не намагається вдавати з себе когось, ким не є.

"Це кумедно, але також трохи діє на нерви, коли від тебе чогось чекають. Я планую бути самим собою. Я жартівник, великий жартівник. Якщо хтось підходить і каже [про схожість], я підіграю. Але я справді не можу бути ніким, окрім себе. Я просто радий, що можу когось розвеселити або зробити щасливим", - розповів чоловік.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео