Лайм

Двійник Дженніфер Еністон прославилася в TikTok і налякала актрису схожістю

Американка дуже вдало спародіювала Рейчел із "Друзів"

Схожість із Дженніфер Еністон зробила американку Лізу Транель популярною в TikTok. Жінка набрала майже 7 млн переглядів завдяки відео, у якому промовляє репліку Рейчел із "Друзів" про звільнення з роботи.

Після того, як схожість Лізи з Дженніфер оцінили користувачі мережі, зірку попросили прокоментувати двійника в новому інтерв'ю InStyle. 52-річна Еністон зізналася, що відео її трохи налякало.

"Мені це надіслав друг, і коли я його дивилася, мене це налякало, - зізналася Еністон. - Вона не зовсім схожа на мене, але з усіх людей, які говорили: "Я виглядаю точнісінько як ти", вона досить близька . Знаєте, іноді ви говорите: "Спасибі", а іноді: "Вау! Дякую!"


  • У травні на стрімінговій платформі HBO Max вийшов довгоочікуваний спецвипуск "Друзі: Возз'єднання". У ньому Дженніфер Еністон і Девід Швіммер зізналися, що романтичний зв'язок Росса і Рейчел був не тільки на екрані.
  • Раніше тренер Еністон розкрив секрет її стрункої фігури. Ви і так про це здогадувалися, адже вся справа в самому способі життя голлівудської зірки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків