Лайм

Черепаха затримала п'ять рейсів в аеропорту Японії - вона просто гуляла злітною смугою

Деякі пасажири навіть зраділи

В аеропорту Наріта неподалік від Токіо черепаха виповзла на злітно-посадкову смугу і затримала виліт п'яти літаків. Співробітники іноді знаходять на території бездомних кішок та собак, але такі гості там - рідкість.

Як пише The Guardian, рептилію, вагою трохи більше двох кілограм, побачив один з пілотів. Вона повільно прогулювалася між літаками, що змусило льотчика, який готувався до зльоту, зв'язатися з диспетчерами.

Фото: Aflo Co. Ltd./Alamy

Черепаху зловили сіткою, і перевірили смугу, довжиною в 4 кілометри, на наявність інших черепах. Вся спецоперація зайняла 15 хвилин, що призвело до затримки п'яти рейсів.

Цікаво, що серед літаків був Airbus A380 All-Nippon Airways, корпус якого прикрашений блакитними зображеннями морських черепах - вони з'явилися там минулого року, коли авіаперевізник відкрив рейси на Гаваї, де черепахи є священними тваринами. Тому пасажири судна особливо не засмутилися і вирішили, що це добрий знак.

"На Гаваях морські черепахи вважаються такими, що приносять удачу, і ми сподіваємося, що ця черепаха, яка приїхала подивитися на політ, знаменує світле майбутнє", - йдеться в заяві компанії.

  • У США водії стали свідками вражаючої бійки бізонів прямо на дорозі. Тварини зупинили рух автомобілів.
  • Ведмідь знайшов відкриту машину і тут же забрався в салон - з такою реакцією господині сигналізація не потрібна. Дівчина явно не очікувала зустріти клишоногого пасажира.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також