Лайм

Ведмідь знайшов відкриту машину і тут же забрався у салон - з такою реакцією господині сигналізація не потрібна

Дівчина не очікувала зустріти такого пасажира

Дівчина виявила в своєму авто незваного гостя - дикого ведмедя. Злякавшись, господиня машини хотіла замкнути його всередині, але тварина виявилася сильнішою. Зіткнувшись з клишавим, бідолаха стала кричати дужче за сигналізацію.

Короткий ролик опублікував користувач Twitter з ніком ijayt205. На кадрах видно, як якась блондинка спускається з ганку, тримаючи в руках коробку з яблуками. Дівчина спокійно підходить до авто, щоб закрити двері, і помічає в салоні ведмедя.

Дівчина намагається закрити дверцята, але клишоногому вдається вирватися. Тоді господиня починає бігти, кинувши на асфальт фрукти. Спочатку ведмідь злякався гучного крику і відскочив убік, але як тільки дівчина віддалилася і звук став тихіше, повернувся до машини. Він неквапливо пройшовся повз авто, зупинившись почухати вухо, а потім підійшов до коробки з яблуками.

  • Дивіться також на theLime, привітна вівчарка зустріла у дворі ведмедя і влаштувала з ним гру в догонялки. Кумедний момент зняла камера спостереження.
  • Раніше ми писали про те, як ведмідь заліз в сміттєвий бак і налякав американця. Несподівана зустріч з твариною закінчилася для чоловіка травмою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також