Лайм

Хочете анекдот із життя? Доброволець кілька годин ходив з рятувальниками лісом, аж поки не дізнався, що шукають його

Ось вона, історія зі справжнім хепі-ендом

У Туреччині пошуковий загін кілька годин шукав у лісі зниклого чоловіка, аж поки не з'ясувалося, що весь цей час він перебував із рятувальниками і теж активно брав участь у пошуках себе.

Комічна історія сталася в місцевій провінції Бурса, повідомляє місцевий канал NTV. Рятувальників викликали до населеного пункту Чайяка, так як в довколишніх лісах зник чоловік. 50-річний Бейхан Мутлу випивав із приятелями, після чого без будь-яких пояснень пішов до лісу і не повернувся.

Фото: NTV

Незважаючи на темну пору доби, в окрузі почалася пошукова операція, до якої залучили рятувальників, поліцейських, а також добровольців з місцевих мікрорайонів. Якимось чином серед них опинився і Мутлу, який навіть не підозрював, що зниклий бідолаха - він сам. У глибині лісу рятувальники почали викрикувати ім'я чоловіка, на що той відповів "Я тут". Живий анекдот, не інакше.

В результаті поліція склала звіт про успішну пошукову операцію, а "зниклого безвісти" Мутлу доправили додому цілим і неушкодженним. Курйоз рятувальники не коментували.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також