Лайм

Папуга з Японії збирає мільйони підписників у TikTok - тільки послухайте його злісний регіт

Пернатий сміється з приводу, і без

Користувач TikTok по імені Хидеаки Утсумі публікує забавні ролики, де в якості головного героя виступає його домашній улюбленець - червоний папуга. Відео з величезний птахом збирають сотні тисяч переглядів, і все через його злісний регот.

Завдяки пернатому, у жителя Японії понад мільйон підписниікв, які приходять на його сторінку, щоб підняти собі настрій. І хоча ролики тіктокера одноманітні, перестати їх дивитися просто неможливо. Найбільшу кількість лайків зібрало відео, де папуга дивиться на малюнок зі своїм зображенням, видаючи свій фірмовий звук.




Дивіться й інші відео з папугою-реготуном:









  • Восьмирічна чихуахуа на прізвисько Фаггерс стала зіркою TikTok після того, як привіталася зі своєю господинею з англійським акцентом. У короткому відео смішна собака видає звук, який дуже нагадує слово "Hello".
  • Жителі Флориди почули гучні крики з сусіднього будинку і викликали поліцію: їм здалося, що якась жінка відчайдушно просить про допомогу. Коли правоохоронці приїхали на місце, то неабияк посміялися. Виявилося, що крики про допомогу вміло імітував папуга.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео