Лайм

Співачка Jerry Heil виступила з першим стендапом про веганство, цноту у 25 та маленькі груди: відео

Співачка спробувала себе в ролі комікесси

Співачка та блогер Jerry Heil (справжнє ім'я - Яна Шамаева) спробувала себе в ролі стендап-коміка. Автор хіта "Охрана Отмєна" стала учасницею нового шоу Володимира Дантеса Stand Up 380, де зачитала жартівливий монолог.

У своєму дебютному виступі, пронизаному самоіронією, співачка поділилася особистими секретами: про те, що тато-м'ясник хотів відвести її до психолога через веганство дочки, про те, що готова віддати невинність тому, хто без помилок напише їй в директ, а також розвінчала міф, що груди ростуть від капусти.

Фото: instagram.com/bons_tv

"Це дуже страшно, коли ти не можеш віддати мікрофон в зал і сказати: "А тепер ви", коли забула слова, - поділилася Яна емоціями в Instagram. - Але я впоралася, завдяки Володимиру Дантесу та команді коміків BonsTV! Дякую, чуваки!".

Глядачі із захопленням прийняли стендап Jerry Heil, і порадили співачці не зупинятися. "Джеррі Хейл, не очікувала, крутий виступ, тобі пасує це амплуа, пиши стендап обов'язково ще", "Джеррі Хейл мене просто вразила. Розумниця дівчинка, кайфово", "Дуже круто, стендап - твоє", - пишуть коментатори.

  • Раніше Jerry Heil випустила новий трек #APPLEMAN - саундтрек до комедійного супергеройський фільму Apple-Man, знятого в стилі Marvel. Разом з піснею вийшов і кліп, який одночасно є трейлером до блокбастеру.
  • А до цього співачка влаштувала жартівливу церемонію одруження сама з собою. Jerry Heil опублікувала відео, на якому освідчується собі та цілується із дзеркалом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео