Лайм

Jerry Heil показала, як змінилася за останні кілька років: ось як виглядала блогер Яна Шемаєва

Співачка поділилася знімком 2017 року

Українська співачка Jerry Heil (справжнє ім'я - Яна Шамаєва) згадала період, коли про неї ще мало хто знав. Дівчина поділилася з дописувачами в Instagram фотографією чотирирічної давності, і поцікавилася чи сильно вона змінилася.

Для порівняння виконавиця розмістила знімок 2021 року. На фото 2017 року Яна зображена з мінімальним макіяжем та рожевими щічками. На свіжому кадрі видно, що співачка з тих пір схудла і стала виглядати яскравіше.

Фото: instagram.com/thejerryheil

До того як стати співачкою Jerry Heil Яна була блогером. Дівчина переспівувала хіти українських та зарубіжних артистів, а ролики викладала на YouTube. В процесі захоплення відеоблогінгом Шемаєва ділилася з дописувачами не тільки треками, а й розповідала про життя, вибор косметики та боротьбу зі стресом.

Однак популярність каналу все ж принесли кавери. Яна переспівала хіти "Океану Ельзи", Monatik'a, Потапа та Насті, Тіни Кароль, Джамали, записала кавер-версію на пісню Amar Pelos Dois переможця "Євробачення" Сальвадора Собрала та зробила українську версію хіта Imagine Dragons - Believer.

Але дівчина завжди мріяла виконувати власні пісні. І одного разу Яні посміхнулася фортуна, і вона стала працювати з лейблом VIDLIK Records.

Після виходу пісні "Охрана Отмєна" кар'єра Jerry Heil стрімко пішла вгору. З кожним днем популярність співачки збільшується, і тепер вона пише пісні не тільки для себе, але й для топових українських артистів.

Фото: instagram.com/thejerryheil

Фото: instagram.com/thejerryheil

  • Jerry Heil записала іронічну пісню "Ніна, донт стрес", а також зняла веселе лірик-відео. У ролику артистка співає не з екрану телевізора, як звикли її фани бачити в кліпах, а прикрашає собою пачку гречки.
  • Дивіться також на theLime кліп на пісню "Вільна каса". Ця робота стала продовженням гучного хіта "Охрана Отмєна", уривок якого з'являється на початку ролика.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни