Лайм

Незграбне слоненя розтоптало торт своєї бабусі, і це відео найкращі ліки від осінньої хандри

Кумедний ролик швидко став вірусним

Співробітники заповідника Samui Elephant Haven у Таїланді вирішили побалувати стареньку слониху величезним тортом, однак ласощі зіпсував її онук. Побачивши бабусю на галявинці, малюк кинувся до неї та незграбно пройшовся по пирогу, а потім й зовсім його знищив.

Цей кумедний момент розплідник опублікував у себе в Instagram. Ролик швидко став вірусним і розійшовся іншими соціальними мережами. У коментарях жартують, що поведінка слоненя мало чим відрізняється від того, як вдома поводяться діти.

Фото: instagram.com/samuielephanthaven

Заповідник приготував 80-кілограмовий торт з рису, гарбуза, кавуна, бананів і винограду та залишив його на траві. Слониха підійшла до частування і стала акуратно водити по ньому хоботом. Потім радісно підбіг онук бабусі і став заважати бабусі ласувати. Слониха при цьому спокійно їла і не заважала пустотливому малюкові витворяти з пирогом все, що йому хочеться.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Samui Elephant Haven (@samuielephanthaven)

  • Ведмідь знайшов камеру GoPro і вирішив спробував себе в ролі блогера. Клишоногому вдалося не тільки включити гаджет, але й зняти кумедний ролик, над яким тепер регоче весь інтернет.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також