Лайм

Ведмідь знайшов камеру мисливця і спробував себе в ролі блогера: чудове вийшло відео на пам'ять

Клишоногий показав себе з неочікуваних ракурсів

Ведмідь знайшов камеру GoPro і вирішив ретельно її розглянути. Клишоногому вдалося не тільки включити гаджет, але й зняти смішний ролик, над яким тепер регоче весь інтернет.

Камеру з унікальним записом виявив мисливець Ділан Шильтах. Вона була втрачена власником під час катання на снігоході, а потім знайдена лісовим звіром. Переглянувши запис, чоловік вирішив поділитися роликом на своїй сторінці в Facebook. "Це найбожевільніша річ, яку я коли-небудь знаходив", - зазначив він.


На кадрах пухнастий блогер показує себе з найнесподіваніших ракурсів, в тому числі й дає можливість заглянути йому в рот. Таку макрозйомку навряд чи вдасться ще колись побачити. Ведмедю також вдається показати трохи природи і зняти себе на тлі лісу та гір.

  • Ведмедик з мамою прийшли на дитячий майданчик і з'їхали з гірки. Кумедний момент зняла на камеру вчителька з Північної Кароліни (США).
  • Ведмідь знайшов відкриту машину і тут же забрався в салон - з такою реакцією господині сигналізація не потрібна. Дівчина явно не очікувала зустріти клишоногого пасажира.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео