Лайм

Лабрадор поцілував китову акулу, і ця мила сцена потрапила на відео

Господиня собаки була в захваті від їхього невинного спілкування

Приязна китова акула підпливла до човна, в якій знаходився лабрадор. Побачивши зацікавлену собаку, гігантська риба висунула голову, і 8-річний Сейлор торкнувся носом її мокрої морди. Цю милу сцену зняла господиня улюбленця, яка поруч займалася дайвінгом.

Як пише People, 28-річна Джейд Перселл пірнала з подругою біля австралійського рифа Нінгалу, коли помітила величезного морського жителя. До цього дівчина ніколи не бачила китову акулу, і навіть уявити не могла, що зможе її зустріти так близько.

Сейлор Фото: instagram.com/jadepursell_

Коли дівчина побачила, що собака потягнулася до акули, то стала говорити їй відійти. "Я говорила йому не чіпати її, але він мене не послухав. Сейлор принюхався та поцілував акулу", - згадує вона. Джейд щаслива, що лабрадор тільки поцілував акулу, а не стрибнув за нею.

"Це було таке невинне спілкування; мені так пощастило побачити це. Думати, що Сейлор, ймовірно, єдина собака в світі, яка поцілувала китову акулу, - це щось особливе", - зазначила господиня пса.

Спочатку Перселл подумала, що акулу привернули бульбашки, які утворилися на воді від її подруги, але тепер вона розуміє, що величезна риба відчула, що в човні була тварина.

"Я не знаю, чи був це писк, який видав Сейлор від збудження, чи вона могла його відчути, але вони стояли лицем до лиця, а потім пішов поцілунок", - додала австралійка.

  • Собаки привели додому подругу, але тут повернулася господиня, яка зняла веселе відео з винними мордами своїх улюбленців.
  • Пара зі Швейцарії вирушила в похід, куди взяла своїх кошлатих малюків - Мію і Майло. Однак вони навіть не підозрювали, що після прогулянки їхні песики стануть зірками мережі. Мандрівники зняли кумедне відео, яке викликало сміх у тисячі людей.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео