Лайм

Собаки привели додому подругу, але тут повернулася господиня - тільки подивіться на ці винуваті морди

Реакція песиків зробила ролик вірусним

Власниця чотирьох собак залишила своїх улюбленців самих, а коли повернулася додому - на дивані її чекав сюрприз. Три золотистих ретривера та німецька вівчарка вирішили трохи повеселитися і запросили в гості свою подругу - вівцю.

Господиня виявила компанію в кімнаті на м'якому куточку. Вона тут же схопила телефон, щоб зняти відео й опублікувати у TikTok. На кадрах видно, як тільки дівчина заходить до кімнати, кучерява подружка одразу втікає "з місця злочину", а пухнасті затійники продовжують сидіти на дивані, згораючи від сорому.




Пухнастикі так жалібно дивилися на свою господиню, що розтопили не тільки її серце, але й користувачів - ролик переглянули майже 8 мільйонів людей. Тіктокери пишуть, що собаки виглядають такими винуватими, що не пробачити їх просто неможливо.

  • Користувач TikTok по імені Хидеаки Утсумі публікує забавні ролики, де в якості головного героя виступає його домашній улюбленець - червоний папуга. Відео з величезним птахом збирають сотні тисяч переглядів, і все через його злісний регот.
  • Восьмирічна чихуахуа на прізвисько Фаггерс стала зіркою TikTok після того, як привіталася зі своєю господинею з англійським акцентом. У короткому відео смішна собака видає звук, який дуже нагадує слово "Hello".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео