Лайм

Як розіграти друзів на Хелловін: 5 ідей для ненудної вечірки

Урізноманіть ваш вечір веселим пранком

Щороку в ніч із 31 жовтня на 1 листопада святкують Хелловін. Прийнято влаштовувати галасливі вечірки та народні гуляння, одягатися у костюми різної нечисті, а також робити тематичні страви та жахливі коктейлі. І якщо ви вже покликали своїх друзів до себе додому на Хелловін, саме час придумати, як їх розіграти. TheLime ділиться з вами ненудними ідеями.

Найпростіший спосіб пожартувати з гостей - розкидати в туалеті або ванній кімнаті несправжніх тарганів або інших комах. Для цього необхідно наперед купити комах, які виглядають максимально реалістично. Також можна зробити в приміщенні приглушене світло, щоб ефект від побаченого був більш масштабним.

А якщо в гості збираєтеся ви, подбайте про те, щоб ваша поява стала найефектнішою. Заздалегідь знайдіть в інтернеті страшну картинку та роздрукуйте її на кольоровому принтері. Перед тим, як дзвонити у дзвінок, прикріпіть до вічка це зображення. Потім зателефонуйте кілька разів.

Якщо ви хочете налякати друзів, підготуйте криваві сліди. Вони можуть бути на стінах, дзеркалах, меблях, на рушниках у ванній кімнаті або на туалеті – де завгодно. Бажано підготувати такі сліди не на початку вечірки, а трохи згодом, наприклад, після перегляду фільму жахів.

А якщо на вашій вечірці будуть діти, пропонуємо зробити з підручних засобів привида. Детальніше про це розповідається у відео. Залишити його, наприклад, у дальній кімнаті або коморі, а потім попросити когось із дітей принести певний предмет, який знаходиться у тому приміщенні.

А якщо ви збираєтесь святкувати Хелловін зі своєю другою половинкою, розіграйте її з самого ранку. Для цього потрібно добре підготуватися заздалегідь: взяти старі шкіряні рукавички, рукави від старого пальта або в'язаної кофти, а також тіпси і лак для нігтів темного відтінку. Наносимо лак на тіпси - їх необхідно заздалегідь обрізати, щоб вийшли досить гострі пазурі. Потім прикріплюємо нігтики до рукавичок, а ті в свою чергу - до рукавів, а самі рукави набиваємо ватою або синтепоном. Пришиваємо руки монстра до подушки та вранці, перед тим як друга половинка прокинеться, накриваємо її цими руками – імітуючи обійми.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео