Лайм

Два золотистих ретривери завадили господині прийняти ванну, і це відео розтопило серця мільйонів

Собаки не дали своїй людині "потонути" у воді

Урсула Ейтчісон з Лондона обожнює своїх золотистих ретриверів, і вони відповідають їй взаємністю. Але коли дівчина намагається прийняти ванну, Х'юго та Хакслі не дають їй усамітнитися. У результаті в англійки в колекції з'явилося багато смішних фото та відео, одне з яких стало хітом у мережі.

Ейтчісон показала, як під час купання один із її собак намагається випити з ванної всю воду, а потім перевіряє стан господині лапою. Другий ретривер був напоготові і не відриваючись стежив за дівчиною.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Barked by 9GAG | Dog community (@barked)

"Вони обоє лежали на підлозі, спостерігаючи за мною у ванні, а потім почали підповзати все ближче і ближче, - розповіла Урсула. - Мені здається, що я була чайним пакетиком у цій ситуації".

Фото: https://www.instagram.com/hugoandursula/

Незважаючи на те, що собаки в будинку мають власну кімнату, вони всюди ходять за своєю господинею.

"Якщо я вийду в сад, вони підуть за мною, а якщо я їм, вони постійно будуть піді мною. У мене немає особистого простору, - розповіла вона. - Але їм обом усе сходить з рук, бо з ними неможливо бути суворою".

Фото: https://www.instagram.com/hugoandursula/

Фото: https://www.instagram.com/hugoandursula/

Відео Ейтчісон у Facebook та Instagram подивилися мільйони людей, адже собаки закохують у себе з першого погляду.

"Він намагався врятувати тебе від утоплення!" "Хоче випити воду, щоб ти в ній не потонула", - пишуть зворушені користувачі мережі. - "Він просто перевіряє, що вода безпечна для твого купання".

  • Що буде, якщо кудлатого собаку взяти на поле у вітряний день? Як мінімум вийде дуже кумедне відео. Впевнені, ви подивитеся його неодноразово!
  • У мережі з'явилося смішне відео, як золотистий ретривер намагається позбавитися настирливого робота-пилососа, який прилип до його хвоста. Цей кумедний момент зняла домашня камера відеоспостереження.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також