Лайм

Що якщо залишити собак наодинці з роботом-пилососом: домашня камера зняла кумедне відео

Один з улюбленців намагається позбутися настирливого паразита

У мережі з'явилося кумедне відео, як золотистий ретривер намагається позбутися настирливого робота-пилососа, який прилип до його хвоста. Цей смішний момент зняла домашня камера відеоспостереження.

На кадрах видно, як пес по кличці Лео спокійно лежить біля вікна, як раптом до нього під'їжджає домашній помічник господині і починає його "кусати". Злегка запанікувавши, собака починає бігати по кімнаті, а потім забігає на сходи, де позбавляється від настирливого паразита. Весь цей час за боротьбою Лео і робота-пилососа спостерігає його пухнастий приятель, який був з ним вдома.

Ролик, який за добу зібрав в YouTube більше 4 тисяч переглядів, повеселив користувачів мережі. А власники домашніх тварин радять у коментарях не залишати своїх улюбленців наодинці зі включеними приладами, оскільки це може бути небезпечно.

  • Цей пес так любить всі свої фрісбі, що ходить на прогулянку тільки з повним ротом тарілок. Відео з собакою стало вірусним в соціальних мережах.
  • Восьмирічна чихуахуа на прізвисько Фаггерс стала зіркою TikTok після того, як привіталася зі своєю господинею з англійським акцентом. У короткому відео смішна собака видає звук, який дуже нагадує слово "Hello".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео