Лайм

Сумний кіт Мишко став зіркою TikTok - а все тому, що всі ми іноді трохи Мишко

Хвостатий завоював любов користувачів соціальної мережі

У TikTok з'явився новий герой - кіт із людським ім'ям Мишко. Відео з пухнастиком набирають сотні тисяч переглядів, хоча він нічого особливо не робить: просто сидить і сумно дивиться в далечінь. Користувачі соцмережі впізнають у сумній мордочці себе, адже кожного колись накривала "грустинка".

Кількість користувачів в обліковому записі Миші вже наближається до 160 тисяч. Вірусні ролики з улюбленцем публікує його господиня Юля, і на сьогоднішній день їх уже понад сто. Щоб посилити ефект, дівчина вставляє меланхолійну музику.




У коментарях тіктокери жартують, що Мишко виглядає так, ніби він уже пережив кохання, біль, розставання, радість, скорботу та самотність. Інші пишуть, що вираз морди хвостатого описує стан душі кожного.




У деякі ролики господиня також додає філософські надписи.







  • Раніше ми розповідали про котика на прізвисько Степан, який продовжує завойовувати серця користувачів TikTok. На всіх роликах пухнастий сидить за столом і сумно дивиться на келих алкоголю під хіти минулого.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео