Лайм

Доберман вирішив почухати спину, але щось пішло не так - такого незграбного собаку в мережі ще не бачили

Цю породу вважають однією з найрозумніших у світі

Собаки - одні з найрозумніших тварин у світі. Вони мають чудову пам'ять, здатні читати міміку та жести, розуміють голосові команди і допомагають людям у різних складних ситуаціях. Все це не викликає сумнівів, поки ви не побачите добермана, який не впорався з ногою під час спроби почухати спину.

Коротке відео смішного пса з'явилося на сайті Reddit. У ньому молода самка добермана хотіла почухатися, але раптово розлютилася на лапу і влаштувала з нею "битву". Лапа застрягла у собаки на шиї, але вона вперто намагалася її вкусити - і врешті-решт впоралася з цим завданням.

Користувачі мережі прийшли в захват від кумедної тварини. "Це найдурніший пес, якого я бачив в інтернеті", - пишуть у коментарях. - "Клянуся, добермани - одні з найсмішніших собак у світі". "Природний добір більше не працює". "Почешіть хтось цьому собаці спинку!"

Цікаво, що дберман-пінчер був визнаний однією з найрозумніших порід собак за результатами експериментальних досліджень та експертних оцінок. Психолог Стенлі Корен поставив доберманів на 5 місце серед найрозумніших собак у категорії дресирування команд. Хоча методи оцінювання різняться, дослідження незмінно показують, що доберман-пінчер, поряд із бордер-коллі, пуделем, німецькою вівчаркою, золотистим ретривером і ротвейлером, вчаться найкраще.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео