Лайм

Пес з дитинства жив з кішками і навчився муркотіти, коли його гладять

Тепер собака підкорює своїм умінням користувачів TikTok

Власники домашніх тварин знають, що улюбленці, які ростуть разом, звикають один до одного і стають найкращими друзями. Але те, що собаки після тривалого спілкування з котами починають муркотіти – стане здивуванням для багатьох, як одного разу вразило господиню героя наступної історії.

Пес на прізвисько Вінстон з дитинства живе з шістьма кішками. Господиня улюбленців на ім'я Бет Кларк намагається кожній тваринці приділити увагу та подарувати свою любов. Якось жінка помітила, що собака видає дивні звуки, коли вона починає її гладити. Прислухавшись вона зрозуміла, що песик муркоче.

"Спочатку я була вражена, - сказала Бет виданню The Dodo. - Але потім зрозуміла, що це був прояв задоволення, якому він навчився у своїх братів та сестер".

Вінстон продовжує муркотіти і до цього дня, що завжди дуже тішить його господиню. Нещодавно жінка поділилася в TikTok роликом зі своїм муркотливим псом, і він викликав у користувачів справжнє захоплення.






  • Сумний пес не хотів відпускати господарку на роботу, і вираз його мордочки заслуговує на "Оскара". Малюк-чихуахуа влаштував справжню мелодраму.
  • Пес вирішив влаштувати "покатушки" на гольф-карі, поки господарі були у від'їзді. Ось тільки все пішло не за планом, і хвостатий влип у неприємності.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео