Лайм

Як загорнути наймиліший подарунок на Новий рік? Хазяїн чихуахуа показав смішний майстер-клас

Розслаблена собака зовсім не проти полежати в обгортковому папері

Скотт Хаббард і його чихуахуа Грейсі мають святкову традицію, яка обов'язково подарує вам новорічний настрій. Смішна собака обожнює вбиратися і позувати для фото, і до Різдва Хаббард завжди загортає її у вигляді милого подарунка.

На вірусному відео в Instagram і TikTok господар показав, як перетворює чихуахуа на презент за допомогою обгорткового паперу, скотчу та червоного бантика. Хаббарт акуратно загорнув Грейс у папір, поки та терпляче лежала на спині і посміхалася. Головним акцентом образу став червоний бант на маківці, і Грейсі була зовсім не проти такого декору.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Scott Hubbard (@scottyhubs)

"Щороку я завертаю свою собаку, просто щоб нагадати нам обом про те, який вона подаручок, - сказав Хаббард Fox News. - 7 років тому її врятували в Центрі з догляду за тваринами в Тусоні. Вона, безумовно, найрозслабленіша чихуахуа, яку ви колись зустрічали".

Фото: https://www.instagram.com/scottyhubs/

У соцмережах відео з Грейсі набирає мільйони лайків. "Я готовий отримати цей подарунок", - жартують користувачі у коментарях. - "Вона виглядає такою щасливою, що її загорнули!"

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео