Лайм

Хазяїн вирішив врятувати новорічну ялинку від кота й підвісив її до стелі - хвостатого це не зупинило

Вусатий пустун влаштував атракціон

Власники котів знають, що пушистики люблять новорічні ялинки. Дресируванню пристрасть улюбленців до ошатного деревця не піддається, тому господарі шукають різні способи захистити зелену красуню від хвостатих пустунів. Дехто готовий на зовсім відчайдушні вчинки заради свята без катастроф.

Автор наступного відео не придумав нічого кращого, як підвісити ялинку до стелі. У його будинку живе два коти, і шансів, що дерево вциліє до Нового року, практично не було. Однак його улюбленці виявилися дуже упертими, і вирішили добитися свого будь-якими способами. Один із них заліз на диван, дострибнув до ялинки і став на ній розгойдуватися. Що ж, так навіть веселіше.

Кумедний ролик порадував користувачів мережі, багато хто був уражений завзятістю тварини. "Бачу мету, вірю в себе... ось господар наївний", "Молодець, потім напевно і другий приєднався", "Такій завзятості можна тільки позаздрити", - пишуть у коментарях під відео.

  • А ось американка Ірен Олокко знайшла безвідмовний спосіб заспокоїти пустуна, який так і намагався зруйнувати новорічну ялинку. Тепер святковий атрибут під захистом, хоч коту такий декор зовсім не подобається.
  • Щасливий хаски підкорив мережу кумедною ходою - ось кому треба в "Танці з зірками". Талант песика складно заперечити.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео