Лайм

Папуги потоваришували з котом і прийшли до нього подрімати - тільки погляньте на цю милу сімейку

Такого ви ще не бачили

Поки власник чихуахуа перетворює свого улюбленця на презент за допомогою обгорткового паперу, в мережі набирає популярності новий ролик. І головні герої у ньому, звичайно ж, тварини.

Цього разу господарі звірят показали, як може виглядати справжня дружба. Вся річ у тому, що кіт настільки добре потоваришував із папугами, що ті абсолютно спокійно ходять до нього дрімати. На опублікованому відео можна побачити, як кілька птахів жовтого забарвлення зручно вмостилися поруч з котом, поки той спить.

Фото: Youtube

Фото: Youtube

Пізніше один із папуг заліз до пухнастого улюбленця прямо під лапку і сидів там. Кота, схоже, ситуація, що склалася, ніяк не бентежила. Навпаки, він спокійно лежав на дивані та насолоджувався веселою компанією.

Користувачі були вражені тим, що побачили. Вони пишуть, що вперше спостерігають, щоб кішка та птахи знаходилися так близько один з одним. А деякі не повірили в щирість цієї дружби і навіть припустили, що незабаром "кішка почне ікати і з'явиться жовте пір'я".

"Я ніколи раніше не бачила, щоб птахи хотіли сидіти поряд з кішкою. Це чудово. У цьому будинку багато кохання від власників. Нам потрібно більше цього. Дякую, що поділилися, і всіх з наступаючим Різдвом!", "Це так чудово, що всі насолоджуються компанією один одного!", "Ці птахи ризикують життям заради того, щоб просто зігрітися", "Чекаю, коли кішка ікне і з'явиться жовте пір'я!", "Тримай їжу близько, а своїх друзів ще ближче", "Які ж вони вони милі", "Справжні друзі", - написали користувачі у коментарях.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал TheLime і дізнайтеся більше про них.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео