Лайм

Золотистому ретриверу не сподобався його портрет - реакція пухнастого критика розсмішила мережу

Користувачі знайшли можливу причину такої поведінки

Поки пес на прізвисько Шеві стає впізнаваним завдяки широкій усмішці, герой нового ролика, навпаки, засмутився через свою зовнішність. На домашнього улюбленця чекав сюрприз, і він виявився для нього не надто приємним.

У мережі з'явилося відео, в якому собака неоднозначно реагує на свій портрет на великому полотні. "Я отримала фотоковдру із зображенням мого золотистого ретривера Флойда на Різдво 2021 року. Подарунок надіслала мама мого хлопця. Ми показали презент Флойду, і незабаром з'ясувалося, що він не був у захваті від побаченого", - йдеться у підписі до забавного ролика.

Відео триває лише 20 секунд. За цей час можна побачити, як господарі заносять у кімнату величезний фотоплед. Флойд у цей момент з цікавістю спостерігає за тим, що відбувається. Коли людина з фотоковдрою наблизилася на достатню відстань, і пес зміг роздивитися малюнок, домашній улюбленець починає гарчати, після чого голосно гавкає. Цікавий погляд, який був у собаки до цього, стає засмученим і трохи спантеличеним.

Інтернет-користувачі відреагували на ситуацію досить комічно. Вони впевнені, що ретривер злякався не свого портрета, а надто великого його розміру. "Пса налякала його величезна голова", "Він просто злякався таких розмірів!", "Чувак, мені дійсно потрібно попереджати тебе про небезпеку? У спальню пливе голова ще однієї гігантської собаки! , "Він думає, що це великий суперник", "Насправді собака не може зрозуміти, хто ховається за ковдрою. Але це дуже смішно", "Це любов! Де таке роблять?", "Він подумав, що це справжня гігантська собака", - висловилися люди із цього приводу.

• Цуценя показало акторський талант після "ляпаса" кота. Тварина не розгубилася та продемонструвала майстер-клас!

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйте канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Новини партнерів