Лайм

Цуценя показало акторський талант після "ляпаса" кота - така гра заслуговує на "Оскар"

Тварина не розгубилася і продемонструвала майстер-клас

Поки пес на прізвисько Шеві стає популярним завдяки широкій посмішці, герой наступного ролика має всі шанси отримати премію "Оскар" за свої здібності. Його "талант" не залишив байдужим нікого.

У мережі з'явилося відео, у якому собака грається із котом. Якоїсь миті мурлика дає псу "ляпас" своєю лапкою. Той не розгубився і почав показувати господарям виставу: щеня завмирає на секунду, після чого повільно падає на підлогу. За кадром чути, як люди регочуть після побаченого, ще до кінця не усвідомлюючи, що сталося.

Фото: Youtube

"Цуценя грає з кішкою, кіт б'є його лапою, і той падає у сповільненій зйомці", - йдеться у підписі до забавного ролика. Користувачі в коментарях зазначили, що поведінка цієї парочки їх дуже порадувала. А деякі додали, що на цього пса чекає блискуча кар'єра в акторстві.

"Пес намагався показати кішці, що він повністю відкритий для неї і не проявляє до неї агресії, тому що хоче дружити", "Явно майбутній футболіст", "Так драматично! У нього є майбутнє в акторській майстерності, він зміг так добре зіграти цю роль", "Це так здорово! Дякую, що поділилися", "Боже мій, ця собака дуже схожа на мою, яку я знайшов на вулиці!", "Мені зовсім не подобається цей кіт", - висловилися інтернет-користувачі.

  • Собаки вміють випрошувати їжу, але Лулу перевершила їх усіх. Пес на прізвисько Лулу продемонстрував всю свою тямущість, щоб власник поділився з ним обідом.
  • Кіт-злодій здивував господарів несподіваною здобиччю. Йдеться про кота на прізвисько Кейт, який страждає котячою клептоманією.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео