Лайм

Мейн-кун Річі прославився в мережі завдяки незвичайному забарвленню - цей кіт схожий на снігову людину

Улюбленець дуже доброзичливий і ласкавий

Розважального контенту про кішок ніколи не буває надто багато. А якщо у цих тварин є ще якась особливість, то популярність і любов користувачів в мережі їм забезпечені. Наприклад, кішка на прізвисько Мастаччолі стала зіркою завдяки незвичайним вусам, а ось кіт Річі став впізнаваним через своє унікальне забарвлення. Так, може здатися, що поверх своєї чорної шубки він носить ще одну, і вона має білий колір.

Люди в мережі прозвали улюбленця лемуром або котом-єті (сніговою людиною). Річі народився в листопаді 2020 року і швидко став популярним після того, як власниця створила для тварини окремий профіль у соціальних мережах. Про це повідомляє видання Bored Panda.

Фото: Bored Panda

Фото: Bored Panda

"Ми знайшли місцевого французького заводчика, відомого своїми мейн-кунами. Ми замовили у нього кішку, і нам потрібно було вибрати колір при народженні. Ми вибрали чорний дим, навіть не знаючи, що Річі матиме таке унікальне забарвлення. Заводчик одразу ж при народженні помітив, Що Річі буде дуже пухнастим. Нам довелося чекати чотири місяці, перш ніж ми забрали нашого малюка додому", - розповіла власниця незвичайного кота.

Фото: Bored Panda

Фото: Bored Panda

Також власниця тварини поділилася, що Річі дуже товариський і любить грати з іншими кішками. А коли справа стосується приготування їжі, мейн-кун сидить поруч із господарями та спостерігає за кожним їхнім рухом.

"У Річі є щоденний ранковий розпорядок, який полягає в тому, щоб повністю розчесати його - це допомагає уникнути ковтунів, які легко утворюються на його шерсті. Раз на тиждень ми дбаємо про його очі, ніс, пазурі і вуха", - сказала власниця про догляд за котом.

Число підписників Річі в соцмережах досягло позначки в 100 тисяч, тому зовсім не дивно, що він поступово стає справжнім котячим інфлуенсером: "Ми працюємо з декількома брендами, які Річі тестував і які йому сподобалися. Завжди приємно знайомити наших підписників з іншими іграшками для кішок. Ми намагаємося пропонувати те, що подобається Річі", - підсумувала щаслива власниця.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео