Лайм

Мейн-кун Кефір став зіркою мережі завдяки величезним розмірам – тільки погляньте на цього гіганта

Кіт ще може набрати вагу

Тваринам потрібно докласти не так багато зусиль, щоби завоювати любов людей. Часто вони стають головними героями кумедних роликів, демонструючи свої акторські таланти чи вміння виконувати 30 команд. Але є й ті, хто виділяється своїми зовнішніми особливостями. Наприклад, як кіт породи мейн-кун.

Улюбленець на прізвисько Кефір прославився в мережі завдяки своїм величезним розмірам, пише видання Bored Panda. Власниця тварини Юлія розповіла, що коли Кефіру виповнився 1 рік та 9 місяців, його вага становила 26,5 фунтів (близько 12 кг). Не виключено, що це не остаточна вага кота, і він може ще трохи підрости. "Мейн-куни будуть рости, поки їм не виповниться 3 роки. І це абсолютно нормально. Забавно, як інші реагують, коли бачать мою величезну кішку. Багато хто спочатку думає, що це собака", - поділилася Юлія.

Фото: boredpanda.com

Фото: boredpanda.com

Хазяйка кішки також розповіла, що Кефіра вона забрала з розплідника. Їй дуже сподобалася шерсть кота: вона дуже густа та біла. Улюбленець відмовився їсти сухий корм, тому Юлія почала йому давати лише натуральні корми та м'ясо.

Фото: boredpanda.com

Фото: boredpanda.com

Єдиний недолік у догляді за Кефіром – це велика кількість шерсті, яка залишається по всьому будинку. Але навіть цей нюанс має незначну роль, адже для Юлії кішка вже стала повноцінним членом сім'ї. Тварина завжди сидить разом із сім'єю за столом, коли вони обідають. "Це супер-розумний кіт. Він навіть може відчути загальний настрій у домі. Кефір не нявкає, не кричить, не дряпає меблі. Справді ідеальний кіт", - додала щаслива власниця.

Фото: boredpanda.com

Фото: boredpanda.com

Відомо, що порода мейн-кун сформувалася природним шляхом під впливом суворих кліматичних умов штату Мен (США), хоча існують і "альтернативні" версії (різного роду легенди) про походження кішок. Мейн-кун брав участь на виставках у Бостоні та Нью-Йорку у 1861 році, що привело величезної популярності породи в майбутньому. Однак на межі XIX-XX століть мейн-кунів випередили пухнасті перси (одна з найстаріших порід у світі). Мейн-куну як породі вдалося вижити лише завдяки тому, що фермери віддавали належне його розмірам та мисливським якостям.

  • Милий пес став зіркою мережі завдяки широкій усмішці. Радіснішої мордочки, здається, знайти неможливо!
  • Кішка стала зіркою мережі завдяки незвичайним вусам. Власниця тварини з унікальною зовнішністю ділиться фотографіями своєї вихованки в соцмережі, повз які без посмішки пройти неможливо.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео