Лайм

Що поміститься у пащу собаки? Фотограф відповів на запитання кумедними кадрами

Такого ви ще не бачили

Тварини – талановиті істоти, які готові постійно демонструвати людям свої навички. І поки одне цуценя претендує на "Оскар", показуючи акторський талант, інший улюбленець теж знайшов спосіб відзначитися.

Дев'ятирічний породистий пес на прізвисько Дозер (а також Дерзер, Дохдіс, Ді і Дозі) має особливе вміння – він навчився тримати у своїй пащі різні предмети. Слід сказати, робить це улюбленець з неймовірною харизмою, адже його фотографії викликають величезний інтерес у користувачів мережі. Про це пише Bored Panda.

Фото: Bored Panda

Фото: Bored Panda

Алекс, господар тварини, виявився фотографом, тому до частих фотозйомок Дозеру не звикати. У свою пащу він поміщає найулюбленіші предмети – квіти, іграшки, книги, лійку для квітів і навіть повітряну кульку. За словами власника, собака може сидіти з будь-якою річчю в щелепі годинами, так, ніби ви дали їй найцінніший приз у всьому світі. Проте всі предмети улюбленець тримає в зубах лише під пильним наглядом господарів.

Фото: Bored Panda

Фото: Bored Panda

Фото: Bored Panda

Місцева легенда, яка живе у Західній Австралії, вміє не лише професійно позувати для яскравих кадрів. Дерзер має ще кілька здібностей: обійматися з людьми та ділитися своєю шерстю з усіма, кого він зустрічає.

Фото: Bored Panda

Фото: Bored Panda

Фото: Bored Panda

Фото: Bored Panda

Фото: Bored Panda

Фото: Bored Panda

Фото: Bored Panda

Фото: Bored Panda

Користувачі в коментарях під забавними знімками пишуть, що Дерзер дуже симпатичний пес, на якого хочеться дивитися знову і знову. Також вони дивуються тому, як у собаки в щелепі поміщаються занадто великі предмети. Наприклад, повітряна куля. "Я не можу перестати сміятися над цими фото. Ідеально", "Милий хлопчик", "Чарівне цуценя", "Таке красиве", "Так мило. Дякую, що показав мені це, приятель", - висловилися з цього приводу люди.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео