Лайм

Луговий собачка Поппі влаштував майстер-клас з ранкової йоги: кумедне відео

Старанне звірятко показало пару простих асан

Лугові (лучні) собачки - дуже кумедні тваринки, які часто стають героями комічних фото або відео. Незважаючи на свою назву, нічого спільного із домашніми собаками вони не мають. Це звичайні гризуни, які зовні схожі на великих хом'ячків або бабаків. Однак якщо такий малюк живе у вас у домі, то щоденні веселощі вам точно забезпечені.

У мережі з'явився кумедний ролик з луговим собачкою на прізвисько Поппі, який потішив господарів улюбленця, а тепер веселить користувачів. На кадрах пухнасте звірятко робить ранкову зарядку, і старанням гризуна можна тільки позаздрити.

Фото: instagram.com/poppy_the_prairie_dog

Луговий собачка смішно потягується, позіхає, піднімає голову та лапки вгору, потім перевертається і знову повторює ті ж рухи. "Ранкова йога з Поппі", - сказано в описі відео.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Animals Doing Things (@animalsdoingthings)

Поппі має свій Instagram, на який підписано майже 75 тисяч людей. У профілі гризуна понад 140 публікацій, і кожен допис збирає тисячі лайків.

Фото: instagram.com/poppy_the_prairie_dog

  • Кошеня вперше побачило себе у потрійному дзеркалі та посварилося з відображенням. Реакція пухнастого малюка порадувала користувачів.
  • Пес так любить грати на вулиці, що вигадав спосіб не повертатися додому. Чотирилапий маніпулятор завжди використовує один трюк.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео